Koszt studiów:
Promocja obowiązuje od 10.10.2025 r. do 20.10.2025 r. | Opłata wpisowa | Płatność od 2 do 10 rat płatnych przelewem | Płatność jednym przelewem |
Cena dla nowych słuchaczy |
| 3 400 zł | 3 400 zł |
Cena na drugi zapis oraz dla absolwentów |
| -200zł | -200zł |
Najniższa promocyjna cena z ostatnich 30 dni | 50 zł | 3240 zł | 3240 zł |
Rekrutacja:
Informacje ogólne:
Uczelnia prowadząca: Wyższa Szkoła Humanistyczno-Ekonomiczna w Brzegu
Liczba semestrów: 3
Tryb studiów: online (e-learning)
Liczba godzin w planie studiów: 390 (185h wykłady + 205h ćwiczenia)
Punkty ECTS: 43
Adresaci:
Studia przeznaczone są dla absolwentów szkół wyższych (I lub II stopnia). Absolwenci studiów podyplomowych uzyskają kwalifikacje z zakresu dietetyki.
Cel studiów:
Absolwent studiów podyplomowych uzyskuje kwalifikacje z zakresu dietetyki, poświadczone świadectwem ukończenia studiów, pozwalające na pracę na stanowisku dietetyka.
Program studiów:
- Anatomia człowieka
- Biochemia ogólna i żywienia
- Technologia informacyjna w ocenie żywności
- Etyka
- Psychologia ogólna
- Psychologia zdrowia
- Dietoprofilaktyka chorób cywilizacyjnych
- Chemia żywności
- Żywienie dzieci i młodzieży
- Żywienie w zdrowiu i chorobie
- Metodologia oceny sposobu żywienia
- Dietetyka praktyczna i diety
- Analiza i ocena jakości żywienia
- Edukacja ekologiczna
- Dietoterapia, otyłość i zespoły metabolicznego
- Zdrowie psychiczne z elementami psychiatrii
- Żywienie ludzi starszych
- Nadzór sanitarno-epidemiologiczny
- Żywienie noworodka, niemowlęcia i dziecka chorego
Rekrutacja:
(WSHE) Wyższa Szkoła Humanistyczno-Ekonomiczna w Brzegu Do ok. 30.09.2025 trwają zapisy do grupy zimowej (I sem. od 01.10.2025). Studia podyplomowe prowadzone z wykorzystaniem metod i technik kształcenia na odległość. W każdym momencie można dopisać się do grupy. Zajęcia odbywają się przy pomocy platformy edukacyjnej (moodle), a metoda pracy wygląda następująco:
|
